TomTom geeft flitswaarschuwingen op iPhone

struikrover
Of de nieuwe wet in Frankrijk er debet aan is, en of deze wet dan alleen op navigatie apparatuur van toepassing is of op elke apparaat wat de locatie aangeeft van struikrovers flitsers, is niet gekend, maar TomTom heeft zojuist een gratis applicatie voor de iPhone uitgegeven waarmee de gebruiker gewaarschuwd word voor zowel vaste flitskasten als mobiele pinautomaten posten.

De applicatie heeft geen navigatie functie, maar geeft informatie over de toegestane snelheid, de daarwerkelijk gereden snelheid, en de afstand tussen gebruiker en flitspost.

Deze informatie wordt realtime geüpdatet door gebruik te maken van de kennis van 1.6 miljoen automobilisten, en dat in 15 landen, aldus TomTom.

Hoewel de applicatie zelf gratis is, moet er wel een abonnement afgesloten worden voor de gegevens. Voorlopig is er een introductieprijs van 1.59 euro per maand, of 18.99 euro per jaar (toch al weer 10 cent besparing voor de gebruiker zullen ze bij TomTom gedacht hebben) in één keer te voldoen. De ‘normale’ prijzen zullen 4.99 euro per maand zijn, of 29.99 euro voor een jaar in één keer te voldoen. Dat is dan wel weer een interessante korting van 29.89 euro.

We zullen maar gewoon zeggen 1.60 euro per maand of 19 euro jaar als introductie prijs, daarna 5 euro per maand of 30 euro in één keer te voldoen. Deze prijzen zijn overigens gemeld op nu.nl .

Downloaden via iTunes doe je hier : iSpeedCam
Goedkoper alternatief : iPhone nu tijdelijk van éénmalig 2.39 euro naar 0.79 euro
(oftewel, 2.40 euro dus tijdelijk naar 80 eurocent)

Wat vind jij van deze applicatie downloaden en het maandelijks een dergelijk bedrag betalen ?

 

Eén gedachte op “TomTom geeft flitswaarschuwingen op iPhone

  1. lucas

    Zou me daar gek zijn, let wel wat beter op verdachte voertuigen en objecten in de berm en achter verkeersborden.

Reacties zijn gesloten.